Veilig schoonmaken met de producten van ProfiBright - The Natural Way of Cleaning

Als we baby’s en kinderen in huis hebben willen we er allemaal voor zorgen dat de omgeving waarin zij leven veilig is. Ongelukjes willen we voorkomen maar dit lukt ons helaas niet altijd. Hier en daar een blauwe plek of een schaafwond komt er altijd.

Maar we kunnen er wel voor zorgen dat de vloer waarop de kinderen spelen niet glad is. Zeker voor de eerste stapjes is dat heel belangrijk. Als er eten op de grond valt moet het zonder zorgen opgegeten worden.

Daarvoor is het wel belangrijk dat we de juiste schoonmaakmiddelen hebben. ProfiBright heeft een lijn met schoonmaakmiddelen voor de consument ontwikkeld die van hoge kwaliteit is. De producten zijn kind- & diervriendelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van parabenen. Daarnaast laten deze producten geen residu – waas achter. Dat betekent dat het minder snel bacteriën aantrekt waardoor de oppervlaktes langer schoon blijven.

In de sidebar vindt u het complete overzicht van de producten van ProfiBright.

Makkelijk & veilig verwijderen van vlekken in textiel en andere materialen

Zit er een vlek op uw boxkleed of stoelverkleiner maar wilt u deze niet in de wasmachine doen? Met deze vlekkenreiniger kunt u moeiteloos en veilig de vlek verwijderen. De vlek insprayen, circa 30 seconden laten in trekken en dan schoonmaken met een schone doen. Bij een hardnekkig vlek de behandeling herhalen. Pas op: u kunt een schone vlek creëren.

Gebruik geen (microvezel)doek die gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan namelijk vlekken veroorzaken.

Met deze vlekkenreiniger Profi9 kunt u alle stoffen en textielsoorten schoonmaken zoals stoelen, banken, kleden, knuffel, speelkleden, tapijt & kleding. In deze vlekkenreiniger zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten.

Alle soorten vloeren schoonmaken zonder dat ze glad worden.

Het is belangrijk dat je vloer schoon en niet glad is. Zeker als je kinderen in huis heb. Als ze net gaan lopen wil je niet dat ze uitglijden. Als ze eten op de grond laten vallen, zonder dat je het ziet, moet er veilig van de vloer gegeten kunnen worden. Deze vloerreiniger maakt goed schoon. Laat geen waas na dus wordt niet glad als er geknoeid wordt met drinken.

Gebruik geen (microvezel)mop die gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan namelijk vlekken veroorzaken.

Met deze vloerreiniger Profi10 kunt u alle soorten vloeren veilig schoonmaken. Het is een universele vloerreiniger geschikt voor o.a. laminaat, PVC, natuursteen, parket & marmer.  In deze vloerreiniger zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten.

Het verwijderen van vieze vingertjes op gladde oppervlakte zonder een blauwe waas.

Als de kleintjes aan de wandel gaan dan vinden we op de gekste plekken vieze vingertjes. Deze kunt u makkelijk en snel verwijderen met deze glasreiniger. Het voordeel van deze glasreiniger is dat hij geen blauwe waas achterlaat. Deze reiniger kan gebruikt worden op alle oppervlaktes die vochtig afgenomen mogen worden.

Gebruik geen (microvezel)doek die gewassen is met wasverzachter. Wasverzachter kan namelijk vlekken veroorzaken.

Met deze glasreiniger Profi10 kunt u alle vingertjes en vieze vlekken verwijderen op alle gladde oppervlaktes. Ramen, deuren maar ook op de TV, iPad, telefoon en laptop. Zelfs uw bril kunt u zonder problemen schoonmaken. In deze glasreiniger zitten geen giftige chemicaliën en gemanipuleerde ingrediënten.

0
Scroll naar top