hide

088 2400 499 

ma-vrij  08:30 - 17:00
 za  09:00 - 12:00 

    

Uw winkelwagen is leeg.

Saponi

 
Saponi is onderdeel van Ricca.
 
Ricca is de eigenaar van een aantal webshop. In eerste instantie zijn wij begonnen met Querino Mediterrane Specialiteiten. Het idee is ontstaan vanwege het feit dat wij zelf geregeld in de supermarkt mis greep bij mediterrane producten. Hadden we eindelijk iets lekkers gevonden was het weer uit het assortiment gehaald omdat het volgens de ketens seizoensgebonden was of niet goed genoeg liep. De producten waren nog wel verkrijgbaar maar alleen via groothandels en niet voor de particulier. En omdat wij niet de enige waren met dit probleem zijn wij gestart met Querino.
 
En als je eigenaar bent van een webshop moet je natuurlijk wel naar beursen gaan om een beetje bij te blijven met nieuwe noviteiten. Bij deze bezoeken kwamen wij ook andere leuke producten tegen en zo zijn de andere webshops Saponi & Design Kaarsen ontstaan. 
 
In eerste instantie was het idee voor Saponi - wat Italiaans is voor zeep - de site richten op beauty producten. In de loop van de jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met allerlei andere producten zoals cosmetische producten, baby artikelen, speelgoed, lifestyle producten. Hierdoor hebben een ruim assortiment gecreëerd van mooie, leuke, lieve en bruikbare artikelen.
 
Dit jaar hebben we besloten ook een aantal producten van onze andere 2 webshops op deze site te plaatsen. U vindt hier een klein assortiment van de kaarsen van Design Kaarsen en een aantal producten van Querino. Voor een ruimer aanbod verwijzen wij u toch door naar de andere webshops.
 
Daarnaast zijn we ook een samenwerking aangegaan met ProfiBright - the natural way of cleaning. ProfiBright is het merk van Ricca Clean Nederland BV en is een lijn met schoonmaakartikelen. Deze producten waren in eerste instantie alleen maar beschikbaar voor de zakelijke markt. Maar waarom zou de particulier daar geen gebruik van mogen maken? Daarom hebben wij besloten voor de samenwerking. Op Saponi zijn de producten van ProfiBright per stuk beschikbaar, voor dezelfde stuksprijs.
 
Op de site van Saponi is het ook mogelijk gebruik te maken van de YourGift Card.
 
En sinds mei 2018 zijn wij aangesloten bij de Hoofddorppas. Met deze pas kunt u korting krijgen op onze producten. Bent u in het bezit van deze pas dan kunt u via de Hoofddorppas de kortingscodes verkrijgen. Wij geven 15% korting op de producten van ProfiBright & 10% korting op ons overig assortiment m.u.v. de producten van Ariix & Lavylites. Heeft u nog geen pas en u wilt deze wel graag hebben dan kunt u hier klikken.
 
banner partners

Adresgegevens

hidePostbus 175, 2130 AD Hoofddorp, Nederland

hideGraftermeerstraat 49Q, 2131 AA Hoofddorp, Nederland

hideTelefoon: +31 88 2400 499

hideinfo@saponi.nl

 

Overige gegevens

KvK: 52743276

IBAN: NL87 ABNA 0555 6717 39

BTW: nummer is op aanvraag

Betaalmethodes

U kunt onder andere met de volgende methodes bij ons betalen:
 

Ideal, PayPal, Creditcard, Belfius & YourGiftCard

 

Openingstijden

Openingstijden van ons kantoor zijn: 

hide Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 
hide Zaterdag 09:00 - 12:00
hide Zondag gesloten

 

                                

Sociale media

U vindt ons ook op de sociale media.

    

 

 

logo webwinkelkeur

Inschrijven voor de nieuwsbrief van saponi.nl

E-mailadres *