hide

088 2400 499 

ma-vrij  08:30 - 17:00
 za  09:00 - 12:00 

    

Uw winkelwagen is leeg.

Vlekken!

Heb je net een nieuw boxkleed gekocht voor je kleine wordt er op gespuugd. We weten allemaal als je een kleed wast, hij er toch altijd anders uit de wasmachine komt. Hoe voorzichtig je ook bent. 

Wij hebben nu de oplossing voor u voor kleine organische vlekken: de ProfiSpotClean. Even opspuiten, laat het 20 seconde intrekken en maak dan de plek schoon met een microvezeldoek. En de vlek is weg. Soms zijn er hardnekkige vlekken en deze verdienen een 2e behandeling. 

De ProfiSpotClean tast het materiaal niet aan en laat geen 'watervlekken' na. Bruikbaar op alle soorten textiel. Houdt u er wel rekening mee dat als u het gebruikt op een item wat al heel lang in gebruik is dat u een schone vlek kan creeëren. 

Wilt u het zelf proberen? https://saponi.nl/profibright-schoonmaakartikelen-webshop/textiel-vlekkenreiniger-profispotclean-500-ml

 


Baby & Peuter artikelen van Fabs World & Briljant Baby

Briljant Baby

Briljant Baby

Briljant baby voor baby’s en kinderen

Baby’s hebben alles nog niet zo goed onder controle. Dat is ook logisch, ze moeten nog veel leren.Ze moeten groeien, spelen, kruipen, staan, ontdekken, eten en op avontuur.Een veilige omgeving zorgt ervoor, dat de kleintjes vol vertrouwen deze ontdekkingstocht aan kunnen gaan.De Briljant Baby producten helpen ouders deze veilige en comfortabele omgeving te creëren.

Fabs World

Fabs World

Fabs World maakt met heel veel liefde 100% warme producten.

Fabs World wil 100% warmte verspreiden door veel producten eerlijk te laten maken in een klein atelier in Bangkok en werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand. In Nederland probeert Fabs World zoveel mogelijk maatschappelijk te ondernemen. Op deze manier willen met heel veel liefde 100% warmte verspreiden en elk (kinder)wereldje klein of groot een beetje mooier maken. Fabs World … Make your world Fabulous!

Adresgegevens

hidePostbus 175, 2130 AD Hoofddorp, Nederland

hideGraftermeerstraat 49Q, 2131 AA Hoofddorp, Nederland

hideTelefoon: +31 88 2400 499

hideinfo@saponi.nl

 

Overige gegevens

KvK: 52743276

IBAN: NL87 ABNA 0555 6717 39

BTW: nummer is op aanvraag

Betaalmethodes

U kunt onder andere met de volgende methodes bij ons betalen:
 

Ideal, PayPal, Creditcard, Belfius & YourGiftCard

 

Openingstijden

Openingstijden van ons kantoor zijn: 

hide Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 
hide Zaterdag 09:00 - 12:00
hide Zondag gesloten

 

                                

Sociale media

U vindt ons ook op de sociale media.

    

 

 

logo webwinkelkeur

Inschrijven voor de nieuwsbrief van saponi.nl

E-mailadres *