hide

088 2400 499 

ma-vrij  08:30 - 17:00
 za  09:00 - 12:00 

    

Uw winkelwagen is leeg.

Schoonmaken

Schoonmaken, iets wat soms een noodzakelijk kwaad is :) Als ik om mij heen kijk naar al mijn vriendinnen en kennissen heb ik toch wel het idee dat vrouwen vaak gewoonte dieren zijn. Zeker als het gaat om producten voor in het huishouden.
 
Vaak krijgen van huis uit mee, waarmee je het beste je huis kan schoonmaken en welke wasmiddelen je het beste kan gebruiken voor je was. Vaak wijken we daar niet of nauwelijks van af. Er zijn natuurlijk ook dames die dit niet doen en de producten kopen op basis van de aanbiedingen in de winkels.
 
Ik behoorde tot de eerste groep. In de loop van de jaren moest je noodgedwongen wel overstappen op een ander merk als een product uit de handel genomen of als er een aanpassing op het product gedaan werd omdat het niet lekker meer rook. Maar ik was erg product trouw.
 
Helaas kwam hier ‘gedwongen ‘ verandering in. Mijn huidige partner ging namelijk schoonmaakproducten verkopen. Niet als vertegenwoordiger maar als leverancier van een eigen merk. Hij was per toeval dit wereldje ingerold en het merk ProfiBright was ontstaan.
 
In eerste instantie werd de focus op industriële markt maar dat werd snel uitgebreid. Er kwamen middelen in het assortiment die ook geschikt waren voor het gebruik in huis. Dus je snapt het al, het was de bedoeling dat ik ze ging testen.
 
En dat ging niet zonder slag of stoot. Ik was gehecht aan mijn eigen producten met hun eigen geuren. Maar ja, ik kon natuurlijk niet weigeren om onze eigen producten te gaan testen. En, ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik het gedaan heb want onze middelen blijken beter schoon te maken de producten die ik had.
 
‘Onze’ producten zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, ze zijn zuiniger in gebruik. Daarnaast  laten geen waas na en ze ruiken ook nog lekker. Dat is het ‘voordeel’ al je de producten zelf laat maken dat je zelf ook aan kan geven welke geur er aan moet komen.
 
koelkastHet eerste product wat ik moest testen van onze glasreiniger. Deze heeft de naam ProfiGlass. En ik zal niet onder stoelen of banken schuiven dat ik et eerst niet wilde proberen want ik was verknocht aan mijn Glassex. Ook al liet deze een waas na bij het schoonmaken. Maar ja de ProfiGlass moest getest worden. En na de eerste test was ik verkocht. Hij maakte beter schoon dan de Glassex. De ProfiGlass laat namelijk geen waas na en ruikt ook lekker. En hij gaat een stuk langer mee.
 
Na het testen van de glazen tafel ging ik het ook uitproberen op onze RVS wasemkap. En hij maakte het perfect schoon. Geen gedoe meer met de RVS poetsmiddeltjes die ingewreven moesten worden ed. Nee, gewoon opspuiten doekje erover heen en schoon. Wel kwam ik er achter dat ik geen vaatdoekjes c.q. microvezeldoekjes moest gebruiken die met wasverzachter waren gewassen want de wasverzachter zorgt er namelijk voor dat er een waasje ontstaat. Nu mijn vaatdoekjes niet meer met wasverzachter gewassen worden wordt alles heerlijk schoon en streeploos. Geen waas meer op mijn glas.
 
Ik ben er echt heel erg blij mee. Als ik nu denk aan de strijd die geleverd is voor het overstappen, moet ik er om lachen. Wat kan men soms trouw zijn aan een product waar je eerlijk gezegd niet 100% tevreden over bent. Maar ik ben om, voor mij geen Glassex meer maar ProfiGlass.
 
Ik maak er van alles mee schoon. De televisie, alle spiegels, gebruik het voor het lapen van de ramen, mijn RVS koelkast maak ik er ook mee schoon. Zelfs de beeldschermen van mijn computer, laptop, Ipad en mobiel worden makkelijk schoon. En doordat er geen waas achter blijft, blijft het allemaal ook langer schoon.
 
Ik ben om :).

Baby & Peuter artikelen van Fabs World & Briljant Baby

Briljant Baby

Briljant Baby

Briljant baby voor baby’s en kinderen

Baby’s hebben alles nog niet zo goed onder controle. Dat is ook logisch, ze moeten nog veel leren.Ze moeten groeien, spelen, kruipen, staan, ontdekken, eten en op avontuur.Een veilige omgeving zorgt ervoor, dat de kleintjes vol vertrouwen deze ontdekkingstocht aan kunnen gaan.De Briljant Baby producten helpen ouders deze veilige en comfortabele omgeving te creëren.

Fabs World

Fabs World

Fabs World maakt met heel veel liefde 100% warme producten.

Fabs World wil 100% warmte verspreiden door veel producten eerlijk te laten maken in een klein atelier in Bangkok en werkgelegenheidsprojecten in het noorden van Thailand. In Nederland probeert Fabs World zoveel mogelijk maatschappelijk te ondernemen. Op deze manier willen met heel veel liefde 100% warmte verspreiden en elk (kinder)wereldje klein of groot een beetje mooier maken. Fabs World … Make your world Fabulous!

Adresgegevens

hidePostbus 175, 2130 AD Hoofddorp, Nederland

hideGraftermeerstraat 49Q, 2131 AA Hoofddorp, Nederland

hideTelefoon: +31 88 2400 499

hideinfo@saponi.nl

 

Overige gegevens

KvK: 52743276

IBAN: NL87 ABNA 0555 6717 39

BTW: nummer is op aanvraag

Betaalmethodes

U kunt onder andere met de volgende methodes bij ons betalen:
 

Ideal, PayPal, Creditcard, Belfius & YourGiftCard

 

Openingstijden

Openingstijden van ons kantoor zijn: 

hide Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00 
hide Zaterdag 09:00 - 12:00
hide Zondag gesloten

 

                                

Sociale media

U vindt ons ook op de sociale media.

    

 

 

logo webwinkelkeur

Inschrijven voor de nieuwsbrief van saponi.nl

E-mailadres *